|
Post by Cadjo on Oct 29, 2005 13:01:17 GMT -5
Prije 10-tak dana imao sam drage goste sa Naseg Korduna i BG-a (3 dana), sta nam je lijepo bilo... Oni su me toliko iznenadili sa poklonom, sta sam dobio ...zamislite, sliku 'ulje na platnu' >Korana-kupaliste u Malicima<, toliko mi je draga, non-stop je gledam. Moji Kordunasi nasi su sliku na sajtu MojKordun, a teta Smilja Tisma, slikarica iz Beograda je naslikala i meni licno urucila. Teta Smilja je odnjela sa sobom knjigu >Sjecanje na KORDUN< specijalno za nju kopiranu i uvezanu i vidjece u BG-u oko stampanja u vise primjeraka. Htio bi i Vama pokazati sliku KORANE koju sam dobio i vjerujem da bi i mnogi nasi koji se nalaze daleko od NASEG Korduna i Korane zeljeli da visi na njihovom zidu...malo HVALE, takvi smo mi Kordunasi...pozdrav i sta kazete o slici. imageshack.us/
|
|
|
Post by Cadjo on Oct 29, 2005 13:06:06 GMT -5
|
|
|
Post by Cadjo on Oct 29, 2005 13:11:52 GMT -5
Slika je velika 65x55 cm...ovdje se slabije vide boje i nije ko prava na mome zidu...zid je bijel, a ovdje cadjav i moze netko moze pomisliti da lozim na ugalj i da ga trebam sto prije kreciti
|
|
|
Post by Cadjo on Mar 26, 2006 1:03:16 GMT -5
Vec drugu godinu, kad dodje proljece, moj prijatelj Miso i ja vatamo se ‘biznisa’ ?,…svi imaju neke ‘biznise’ i ‘bizi’ su, tako smo i mi bili ovih dana. Ali nas biznis je posao koji volimo i malo je neobican, a prilagodili smo ga nasem Kordunaskom ambijentu i nacinu gradnje…’izrada CEKA za SRNE’ Prvu oglednu CEKU napravili smo prosle godine za prijatelja Misu i od tad smo napravili oko 20-tak novih…ovi amerikanci imali su neke ceke, tipa sjedala-stolice pricvrscene za drvo, a mi napravismo pravu malu drvenu kucicu na visini od 6 metara, mnogima se svidjela i narudzbe stizu. Nasa ceka je velicine 1,6x1,6 m, ima krov, cetri prozora, unutra prije zatvaranja stavimo fotelju koja se razvlaci za spavanje, iznutra je izolovana stiroporom i ima grijalicu na plin. Ovih dana imali smo narudzbu od ‘zenskog lovca’, pa smo morali malo odstupiti od nacrta, zenska je malo’snjitastija’ pa smo prosirivali otvor za ulaz i naplatili joj vise, ravno 3.000 $, da mi je znati sta ce ona uhvatiti…’zeca jednog ili dva’ ? Mjesta za ‘ceku’ su u Kordunaskom ambijentu, mala sumica, obicno tuda prolazi potocic, ima malo i lucice, prijatelj Miso strucnjak je za lociranje…tu obavezno idu i SOJILA???…ima puno raznog cvijeca, ali visibabe nisam pronasao, a trazio sam je da pokazem kcerkici (sa nama su obavezno i familije) oni pripremaju rostilj, pustaju Krajisku muziku,malo i pucamo,…tko bi rekao ‘da cu-cemo’ po divljem zapadu praviti ‘CEKE za SRNE. ;D Pozdrav prijateljima sa DivljegZapada
|
|
|
Post by Cadjo on May 15, 2006 11:51:38 GMT -5
Jos nekoliko dana pa Via Srbija (Grocka, Busije,BG, NS), Crna Gora-Budva,...a mozda i na Nas Kordun? Nadam se da cu se susresti sa starim prijateljima i nesto okrenuti (mislim na raznju). Evo i jedne slicice prije tri godine i stari prijatelji
|
|
|
Post by petica on May 15, 2006 22:47:34 GMT -5
Srećan put , druže! I slikaj što više...
|
|
|
Post by petica on Jun 5, 2006 11:58:54 GMT -5
..imali u tom Vojniću iko kakav internet,da nas se drugar javi...)Uživaj, prijatelju! I, pozdravi SVE...
|
|
|
Post by JM on Jun 6, 2006 12:14:11 GMT -5
Kartalija ,Staklar,Mladi Junior,Vojo,Miroslav, Cadjo Moj Zeljo ,i ........ ........(nepoznam) Pozdrav tebi i svima ostalim !
|
|
|
Post by samo posteno on Jun 6, 2006 17:26:20 GMT -5
..i stariji sin Nine Postena!
|
|
|
Post by JM on Jun 9, 2006 15:55:41 GMT -5
Dragan (Braco) Tomasevic
|
|
|
Post by Cadjo on Jun 15, 2006 9:17:17 GMT -5
Evo i prvog susreta sa kompjutorom...pozdrav svima iz suncane Budve-Montenegro...Cadjo
|
|
|
Post by Cadjo on Jul 8, 2006 5:51:24 GMT -5
Pozdrav za prijatelje !
|
|
|
Post by Cadjo on Jul 8, 2006 6:07:52 GMT -5
Jebiga, dali je moguce da sam za kratko vrijeme zaboravio sa ovim baratati...pa da krenem ponovo Pozdrav za prijatelje ! Baterije su napunjene, mjesec i po predivnih, nezaboravnih dana u Srbiji, NASEM Kordunu, moru...puno suznih susreta, prijatelja, druzenja, slika, filmova,vicova, starih slika...uskoro bi sve to mogli i vidjeti, samo da se malo odmorim od puta...pozdrav
|
|
|
Post by Doktor on Jul 11, 2006 15:29:01 GMT -5
Pozdrav Cadjo,cujem da nisi stigao Micija da ozenis!!!!
|
|
|
Post by Cadjo on Jul 13, 2006 0:01:12 GMT -5
Pozdrav i za tebe Doktore ...ma jok, mala navratila u Grocku, a Midji na zadnja vrata preko terase, skoro je nogu slomio...kazu da je slican ko Cadjo sto se cura tice ;D
|
|