|
Post by Doktor on Jul 18, 2006 16:14:39 GMT -5
Porucili vam Miroslav i Ujko da se skupite pa da dodjete 1.avg. dizu krov, treba im radne snage za crijep i pivu!!!!! Bilo je tu dosta majstora na kuci,a Cadjo projektant,'ko li ce krov da uklopi!!!! ;D ;D ;D
|
|
|
Post by Inspektor Vinko on Jul 21, 2006 9:54:14 GMT -5
Znaci jos jedno JANJE MOJE ... Doktore, neznam dali si upoznat i dali gradis sta?...ali kod svake etaze ili krova ovdje u Srbiji moram i Ja biti pozvan da dobijem JANJE MOJE
|
|
|
Post by Cadjo on Jul 22, 2006 10:27:26 GMT -5
Doci nemozemo ...ali sve je spremno za krov i mora se uklopiti, ni centimetar nesmije se odstupiti od nacrta...kad se napravi, 'doktore' mogao bi napraviti koju sliku da vidim dali se odstupilo od ovog nacrta ps.Inspektor Vinko kao i prije, dobiti ce svoga JANJCA , a mozda i koji peskir
|
|
|
Post by Doktor on Jul 23, 2006 6:19:35 GMT -5
Jeb... Cadjo ja sam u Italiji,ali cemo organizovati da stignu slike do ovog foruma,direktno sa krova!!!
|
|
|
Post by Cadjo on Jul 29, 2006 13:58:14 GMT -5
Pozdrav za Doktora u Italiji...cuo sam se sa Midjijem, pa sam mu pricao o pusci, cenovima i svraki, on se povalja od ;D...imam jednu sliku i za tebe. Evo i jedne slike 'skolaraca' iz Knezevic i Zivkovic Kose,1969 godina, 1i2 razred zajedno, dobio sam je na poklon od skolskog druga Bubija (M.J.)...dali poznate sviju Bubija i mene ste sigurno prepoznali, dvije najvece glave-glavonje ;D Evo i meni jos jedne drage uspomene iz toga vremena,1968 godina, moja PIONIRSKA KNJIZICA
|
|
|
Post by BaljakD on Feb 12, 2007 1:34:30 GMT -5
Evo Cadjo krov je gotov, a ti sad trazi greske. Porucili mi da stavim i ovu sliku koju drze na zidu, a ti ces je dobiti za poklon kad ponovo dodjes u posjetu kod Ujka (vjerojatno znas o kome se mlinu radi). Pozdrav iz Busija, Dejan
|
|
|
Post by Cadjo on Feb 13, 2007 13:01:24 GMT -5
Hvala Baljak na postavljenim slikama...bitno je da je krov stavljen i da ne prokisnjava i da su se oni uselili u prizemlje...sad jos da Midjija ozenite ;D Trebao si naslikati i svoju kucu da vidimo kako se uklopio >americki stil< izveden u betonu i cigli...pozdrav
|
|
|
Post by Doktor on Mar 3, 2007 5:52:09 GMT -5
Evo uhvatih malo vremena da te pozdravim Cadjo....i CESTITAM......znas vec zasto....
|
|
|
Post by Cadjo on Mar 4, 2007 21:18:29 GMT -5
Pozdrav Srdjo, cuo sam da si u Italiji i da nisi moga prisustvovati Mirinoj svadbi, isto kao i mi...Srbo-ljub nas je obradovao sa nekoliko direktih javljanja sa svadbe uz kratke filmove...mi smo zvali, narucivali pjesme, ali nije to TO...ocekujemo uskoro slike i DVD, pa da naknadno gledamo i veselimo se. Jednom Draganu je sinulo , drugi Dragan je bolestan i uplakan ,bitno je da se pocelo sa zenidbama i udajama , sad je na redu Midji...pozdrav od Cadje.
|
|
|
Post by Doktor on Mar 5, 2007 4:14:32 GMT -5
Tako nekako......a bas je na redu Midji...idem sledeci vikend za Srbiju i kad zapalim vatru pred Desom.....ima ona da ga ozeni odmah....pozdrav..
|
|