|
Post by U koju cemo on Dec 31, 2007 1:20:31 GMT -5
...u sve i jednu ;D...pocecemo sa >TriBrata<Miholjsko i zavrsiti >KodDULE< Okic Hvala prijateljima koji su mi poslali slike nasih >Vojnicarskih KAFANA<...postavicu ih ovdje da nas malo pred "Novogodisnju noc" podsjete gdje smo nekad izlazili i slavili 'najludju noc'. Vjerujem da Vas je vecina bila u sve i jednoj (za sebe sam siguran ) i da svaka ima svoje ljepote, pricice, dobre konabarice,specijalitete,...a mozda i razbijene noseve ;D Sad vidim da su i dvije'nikle' zahvaljujuci 'mojoj olovki' (Jasina i Muratova). >TRI BRATA<Miholjsko (Miso,Pero i Dragan Bozic) >Kod BOJE i JOVANKE< Martinovic-Johovo >RAZVOD BRAKA< Kupljensko >CRVENE RUZE< kod Pere Grudica-Kupljensko
|
|
|
Post by U koju cemo on Dec 31, 2007 1:34:11 GMT -5
...u sve i jednu ;D >Cafe FORA< vl.Brane Crnkovic-Vojnic >Kafic kod Jase Ilazovica< Vojnic >Kafic CENTAR< vl.Dejan Novakovic-Dedo-Vojnic >Restoran kod kuma Mise i Vlade< Kekic-Vojnic >Cafe 10< vl.Kartalija Predrag-Vojnic
|
|
|
Post by U koju cemo on Dec 31, 2007 1:55:05 GMT -5
...u sve i jednu ;D... >Krcma SOKO< vl.Petrovic Milica i Pavle-Knezevic Kosa >Krcma KOD MURATA< vl.Knezevic Dragan-Knezevic Kosa >Krcma DVA GOLUBA< vl.Mihanovic Mile-Knezevic Kosa >Gostionica OKIC< vl.Vujic Marko(Mirjanici)-Okic >Gostionica KOD DULE< vl.Madjercic Dusko-Okic
|
|