|
Post by Janko iz Rijeke on Sept 6, 2005 4:21:47 GMT -5
Kao sto znate za onaj stari biser mog komsije Gojka Sabljica,al ima jedan novi...svjezi!!!Poslao mu sin Bobo iz Amerike kameru da snima po Kokirevu i sire pa da mu posalje kazetu...i tako bila neka rodbina kod njih i dao Gojko jednom decku da snima i ovaj snimao i ostalo jos oko pola sata mjesta na kazeti da Gojko snima...i tako poslje par dana ide Zgoja snimati po selu...namjestio sve,vidi jasno sliku sto snima i usput pa nisput i gleda sta snima.......kad je Bobo dobio kazetu- na njoj zanjih pola sata nije nista snimljeno,a to gojko nosao kazetu po selu a nije stisnuo tipku REC!!!Nego nosao onako kameru...
|
|
|
Post by kokirevo on Sept 7, 2005 12:33:39 GMT -5
;D ;D ;Dkako se to moglo desiti Dzgoji, pa on je bio u toj struci kamera, film i kino od mladih dana (cepkao karte na ulazu u kinodvoranu), sigurno ga zbunio taj jebeni engleski i skracenica REC
|
|
|
Post by Janko iz Rijeke on Sept 8, 2005 6:12:47 GMT -5
A valjda je zaboravio engleski,godine cine svoje...al nije to za njega nista cudno jer svako toliko on nesto provali.Tako je prije dvije godine kad se kod njega kupio krompir,bile sve zene iz sela da kupe,a moj stari je s traktorom iskopavao i pita njega Zgoja:"El Stevane el ti mos kako to sreducirati da se nevracas svaki put s iste strane iskopavati",a zene u smijeh jer su cule sta je pita,pa ce njemu:"esi se ti rodio u Parizu"?
|
|
|
Post by Cadjo on Sept 14, 2005 13:11:03 GMT -5
Pisuci o Stakorima, sjetio sam se zene pokojnog Mare Stakora-Savice, bila je jako mala zena, ali vredna, sto bi nasi stari rekli, ko 'zvrk'... Tako ti jednom, doveze se ona sa nasim Petrovicima sa kolima i konjima iz Vojnica, pa ce pjesice dalje do Stakora. Izisli oni iz kola, a u kolima ostao jos Joska Petrovic (4-5 razred)...ovi njegovi nemare za njega, znadu da ce sam iskociti...vidje njega Savica, pa mu rece: "sad ce tebe strina sanjeti sa kola" ;D...uze ona njega ispod ruku, pa ga vuce, ali ga nikako nemoze odvojiti od kola, Joska 'spruljan', a ona nesto malo visa od lotre...jedva ga nekako sanjela, stao on kraj nje, a on za glavu visi od nje. ;D...auu, sta smo se poslije uvijek smijali tome, kako je 'malog Josku' Savica skidala sa kola.
|
|