|
Post by Janko iz Rijeke on Sept 5, 2005 5:38:04 GMT -5
Evo jedan veliki pozdrav za mog Kokirjana i osale forumase...a medju njima i starog golmana Kresa...nesto ste se svi primirili...ajde malo zivnite!!!pozdrav!!!
|
|
|
Post by kokirevo on Sept 5, 2005 21:53:27 GMT -5
Pozdrav i tebi Janko, hvala ti sto si se javio poslije ljetnog odmora, kako je u nasem Kokirevu, kako su Ja, Miki, Mira i jos jedna p----? Ovdje na nasem sajtu sve je pusto, nigdje nikoga...mi stariji polagano se povlacimo u penziju, ali zato bi Vi mladji mogli se lijepo druziti, svidja mi se Vase druzenje na sajtu Zavicaja, cak se i poneka 'curica' javi. Janko, vidim da uz aktivno igranje nogometa bavis se uspjesno i sudjenjem zenskim nogometnim ekipama, svaka cast., postoji manja mogucnost da dobijes po nosu Dali ti je ikad tvoj Stevo pricao kakav je on bio igrac Buducnosti ili kad se ljutne na sudca ili protivnickog igraca...to mislim nije nitko zaboravio. On kad se ljutne, podje pravo prema igracu i mnogi pomisle da ce se obracunati ili potuci, ali ne...naglo zastane, okrene se za 180 stupnjeva i pljucne ljutito u zemlju,svi smo vec znali za tu njegovu foru i nitko ga nije sprecavao u obracunu, ja mislim da nikad nije dobio zuti karton za to. Jos jedan pozdrav Tebi i ovim 'spavacima'...
|
|
|
Post by Janko iz Rijeke on Sept 6, 2005 4:09:30 GMT -5
Evo veliki pozdrav za Kokirjana,a eto sad sam se opet prihvatio knjige...a sto se tice sudjenja...jednom sam se opekao kad me je htjelo tuci 20 deckiju iz bosne na turniru kod nas,a nasih nigdje...al srecom sve je dobro zavrsilo,tako da sam ove godine odlucio suditi zenskim ekipama,a mislim da cu i iduce godine...iako mi stari golman Zeljo Kres nesto preti da bih mogao iduce godine dobiti batine...al nekako cu izaci na kraj s curama!!!pozdrav za starog golmana!!!A tata mi nije bas pricao o tome a ni njegovi pajdasi...a kad ga vidim malo cu ga zezati za to glumljenje...moram mu pokazati kao se igra nogomet,pomalo zaboravlja:-)Veliki pozdrav!!!
|
|